Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На "Краківці" виявили шахрая, який обіцяв водіям за винагороду провести їх поза чергою

Прикордонники виявили шахрая, який намагався збирати кошти з громадян за безперешкодний об’їзд черги перед пунктом пропуску "Краківець", - начальник прес-служби Мостиського прикордонного загону Іван Галкін.

Про те, що поблизу пункту пропуску вчиняють незаконні дії, прикордонники вже декілька раз отримували інформацію від громадян, які перетинають кордон. Та вирахувати шахраїв не вдавалося. Через ці випадки, про які також неодноразово громадяни повідомляли на телефон «Довіра», тінь посадових зловживань падала на прикордонні наряди, які забезпечують режим перед пунктом пропуску.

Та сьогодні в ході перевірки служби прикордонних нарядів відділу «Краківець» було виявлено факт обману, а саме збирання грошей сторонніми особами за безперешкодний об’їзд черги. Громадяни, яким шахрай пропонував свої послуги, вказали прикордонникам на зловмисника та погодилися написати заяви про неправомірні дії. Про ситуацію, що сталася, прикордонники поінформували працівників Яворівського РВ УМВС України у Львівській області. Слідчі органу міліції прибули в пункт пропуску, де прикордонники та громадяни, яким шахрай пропонував свої послуги, вказали на конкретну особу. Наразі тривають слідчі дії по встановленню обставин злочину та місця перебування правопорушника.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ