Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ужгород став найдорожчим українським містом за вартістю оренди житла

Найдорожчим містом України за вартістю оренди житла на сьогодні є Ужгород, далі йдуть Львів і Київ, повідомив портал нерухомості "ЛУН".

"У перші два роки війни Львів вважався найдорожчим містом з оренди квартир, зараз ситуація змінилася. Найдорожчим містом у липні став Ужгород - однокімнатна квартира тут коштує в середньому 17,7 тис. грн/міс. Це дорожче, ніж у столиці або у Львові", - ідеться в пресрелізі.

За даними "ЛУН", середня вартість оренди 1-кімнатної квартири у Львові станом на липень становить 16,5 тис. грн/міс., у Києві - 15 тис. грн/міс.

Далі в рейтингу Чернівці - 12,3 тис. грн/міс. у середньому за оренду однокімнатної квартири, Івано-Франківськ, Кропивницький, Полтава, Рівне - по 12 тис. грн/міс., Черкаси - 10 тис. грн/міс., Хмельницький - 9,5 тис. грн/міс., Тернопіль - 9,4 тис. грн/міс.

"ЛУН" зазначає, що раніше дорога для оренди житла Одеса тепер посідає 14-те місце із 7 тис. грн/міс. Низькі ціни загалом зафіксовано в містах, які наближені до прифронтових зон і потерпають від воєнних дій: Чернігів (5,8 тис. грн/міс.), Запоріжжя, Суми (по 5,5 тис. грн/міс.), Миколаїв (5 тис. грн/міс.), Харків і Херсон (по 4 тис. грн/міс.).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ