Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

На Краківці жінка хотіла за хабар вивезти дитину з України

1/2
Співробітники відділу прикордонної служби «Краківець» передали поліції подорожню яка пропонувала хабар аби вивезти доньку за незаконно виданим дорученням від батька. Про це повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Вчора, під час перевірки документів в пасажирів одного з рейсових автобусів, що слідував до Польщі через пункт пропуску «Краківець», прикордонники виявили факт незаконної видачі доручення для вивозу дитини за кордон. Жінка, 1974 року народження слідувала до Польщі разом з донькою, окрім паспортних документів, надала на перевірку заяву від батька про дозвіл на вивіз дитини за кордон. Однак з’ясувалось, що батько дитини не міг власноруч підписати документ, оскільки вже певний час як виїхав з України. Прикордонники попередили жінку про відповідальність за використання підроблених документів та розпочали заходи фіксації правопорушення та складання відповідних процесуальних матеріалів. Натомість подорожня вирішила підкупити правоохоронців та запропонувала інспектору кошти у сумі 50 євро. Від неправомірної винагороди прикордонник відмовився та вжив заходів щодо фіксації і цього правопорушення.

В подальшому справою щодо пропозиції неправомірної вигоди службовій особі займаються співробітники Національної поліції України.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ