Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Київщині розшукують вбивцю пенсіонера

1/2
На Київщині розшукують вбивцю 67-річного пенсіонера. Вбивство сталось 24 березня у приміщенні будинку 162 по вулиці Садовій. Також з приміщення квартири було викрадено золотий ланцюжок, барсетку із грішми, банківською карткою та особистими документами. Про це Гал-інфо повідомили у ВК ГУ НП у місті Києві.

За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого п. 6 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Під час перегляду камер зовнішнього відеоспостереження поліцейські виявили підозрілий автомобіль марки «Шевроле Авео», світлого кольору із шашкою таксі, в якому знаходився підозрілий чоловік.

Правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення та затримання зловмисника.

Шановні громадяни! Ваша інформація може допомогти у розкритті злочину.

Прикмети особи: на вигляд 25-30 років, зріст 175-180 см, середньоїтілобудови, волосся темного кольору.

Був одягнений: балонова дута куртка синього кольору до пояса, в’язаний светр темного кольору, який застібається зверху на три ґудзики, штани коричневого кольору. У руках в останнього була чорна барсетка.

Також правоохоронці отримали інформацію щодо спроби підозрюваним отримати гроші з картки потерпілого.

У разі отримання інформації про розшукуваного просимо негайно повідомити за телефонами чергової частини Дарницького управління поліції: 572-71-02, 067-650-69-21 або 102.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ