Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Левандівці зведуть дитячий садок з початковою школою

У Львові зведуть дошкільний навчальний заклад з початковою школою на вулиці Гніздовського, 75-А та вулиці Рудненській, 8.

Сьогодні, 4 серпня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження для проєктування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзДВ «Львівське спеціалізоване автотранспортне підприємство 1302», ПП «Колібрі стар» та ПрАТ «Львівський міський молочний завод» дошкільного навчального закладу з початковою школою на вулиці Гніздовського, 75-А та вулиці Рудненській, 8 у Львові.

Як пояснили в управлінні архітектури та урбаністики Львівської міської ради, початкову школу та дитячий садок зведуть в мікрорайоні Левандівка на ділянці, яка активно розвивається.

«Нині там активно триває будівництво. Раніше приймався детальний план території. Декілька разів видавали містобудівні умови та обмеження. Фактично йдеться про серію ділянок, одну з яких було відведено нещодавно, для будівництва цього закладу. Тут передбачена початкова школа на 150 дітей і дитячий садок на 180 дітей», – зазначив Антон Коломєйцев, начальник управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради.

«За дорученням міського голови Львова ми аналізували соціальні зобов’язання компанії «Ріел». Представники компанії двічі доповідали на виконавчому комітеті з цього питання. Нинішні містобудівні умови та обмеження – це початок реалізації дорожньої карти, яка була напрацьована», – пояснив Любомир Зубач, заступник міського голови Львова з містобудування.

 В планах забудовника на початку лютого 2024 року розпочати будівельні роботи та завершити їх впродовж року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ