Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

На Луганщині воїнам Об’єднаних сил передано Благословенний Вифлеємський вогонь миру

Священний для християн Вогонь отримали військовослужбовці Об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва у Сєвєродонецьку від представників підрозділу Молодіжної організації «Національна скаутська організація України «Пласт» у Луганській області «Станиця Сєвєродонецьк». Про це інформує пресслужба об'єднаного командного пункту ООС

- Даний символ миру приїхав аж із Австрії, — пояснює керівник Луганського регіонального підрозділу пластунів Єгор Вітряк. — Для нас стало великою честю передати його нашим захисникам та захисницям. Вважаю, що він має надзвичайну символічність. Адже передають вогонь військовим саме діти — майбутнє України. Також ми подарували армійцям невеличкі новорічні подарунки, зроблені власноруч.

Зі свого боку, військовослужбовці Збройних сил України подякували почесним гостям за таку щиру турботу про них.

Спілкуючись із пластунами, офіцер групи цивільно-військового співробітництва ОТУ «Північ» старший лейтенант Юлія Гамма повідомила, що даний вогник передадуть військовим частинам та підрозділам, які виконують бойові завдання в рамках операції Об’єднаних сил.

— Представники Молодіжної організації «Національна скаутська організація України «Пласт» є нашими давніми партнерами. Їхні національні-патріотичні гасла радують серця воїнів та надихають на нові успіхи на фронті. Тому ми раді були побачити юнаків та дівчат у себе. Також із їхніми керівниками обговорили проведення майбутніх спільних заходів на благо нашої України, — повідомила старший лейтенант Юлія Гамма.

На завершенні заходу, пластуни мали змогу неформально поспілкуватися з військовослужбовцями. Адже більшість із них серйозно думають пов’язати своє життя із армією після закінчення школи. Відтак їх цікавило буквально все: від місць розташування військово-навчальних закладів до елементів однострою курсантів.

Найближчими днями представники підрозділу Молодіжної організації «Національна скаутська організація України «Пласт» у Луганській області передадуть Благословенний Вифлеємський вогонь миру пацієнтам Військового мобільного госпіталю, розташованого у Сєвєродонецьку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ