Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Луганщині засуджено переправників нелегальних мігрантів

Як повідомили у прес-службі Держприкордонслужби, оперативно-розшуковими підрозділами Східного регіонального управління триває кропітка робота з протидії незаконному переправленню осіб через державний кордон України.

Завдяки комплексу слідчо-оперативних дій, проведених оперативним складом регіонального управління у тісній взаємодії зі слідчими Національної поліції, під процесуальним керівництвом Луганської обласної прокуратури, було задокументовано канал незаконного переправлення вихідців Південно-Східної Африки, який діяв на ділянці Луганського прикордонного загону.

В ході слідства було отримано докази причетності до організації та незаконного переправлення через кордон групи мігрантів  у складі громадян Індії та Вʼєтнаму на ділянці відділу прикордонної служби ʺТроїцькеʺ двох жителів українського прикордоння.

Щодо цієї справи, 24 січня цього року законної сили набрав вирок Білокуракинського районного суду. Зловмисників визнано винними у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 332 КК України ʺНезаконне переправлення осіб через державний кордон Україниʺ та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на п’ять років кожному.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, СБУ блокувала механізм нелегальної міграції з Центральної Азії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ