Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині 12 учасників НМТ склали тест на максимальні 600 балів

Упродовж 5-23 червня в Україні тривала основна сесія національного мультипредметного тесту (далі – НМТ). На Львівщині максимальну кількість балів набрали 12 учасників.

Отож, за підсумками НМТ максимально можливі 600 балів (по 200 з трьох предметів отримали 12 учасників, 50 вступників здобули 400 балів (з двох предметів), 606 отримали 200 балів, повідомляють в ЛОДА.

У структурі всіх учасників (з урахуванням даних із закордонних центрів тестування) частка Львівської області становить 8,3%.

«Відсоток тих, хто здобув 600 балів на Львівщині втричі вищий від аналогічного середнього показника для України, а число тих, хто отримав 200 балів, більше вдвічі. Це добра оцінка нашої системи освіти, а також – роботи наших вчителів, завдяки яким наші діти змогли розвинути і проявити свої здібності і таланти», –  зауважив директор департаменту освіти і науки Олег Паска.

З 28 червня в персональних кабінетах учасників НМТ з’явилися результати основної сесії. Усі вступники отримали офіційну інформацію про кількість наданих ними правильних відповідей та кількість балів за шкалою 100-200. 

Учасникам, які порушили процедури тестування,а саме намагались списати, анулювали результати. Таких у ЛРЦОЯО (до його відання входить три області: окрім Львівської,  Волинська та Рівненська) є 16 осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ