Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт  |  Кримінал

На Львівщині 16-річний хлопець обікрав футболістів у роздягальні

В Кам’янко-Бузькому районі поліцейські встановили особу зловмисника, причетного до крадіжки у футболістів. Неповнолітній юнак проникнувши у роздягальну на стадіоні викрав мобільні телефони, гаманець з грошима, годинник та інші речі. Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.

В Кам’янко-Бузький відділ поліції увечері 6 жовтня звернувся 20-річний житель міста Червоноград. За словами чоловіка, в період часу з 16.00 до 17.30 у селищі Добротвір невідома особа проникла в роздягальню футбольного стадіону та викрала звідти мобільний телефон, гаманець з грошима, посвідчення водія, паспорт громадянина України та інші документи.

Також у цей же час в іншого футболіста, 24-річного червоноградця, пропав мобільний телефон, а у 17-річного жителя Радехівщини – наручний годинник.

Працівники поліції протягом доби встановили причетного до цих злочинів, на наступний день встановили особу зловмисника – раніше судимого 16-річного мешканця одного із сіл Кам’янко-Бузького району. Речові докази у нього вилучено.

За фактами відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.185 КК України (крадіжка). Статтею передбачене покарання включно до позбавлення волі на строк до п’яти років.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Львівщині рецидивіст пограбував неповнолітнього.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ