Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині 20 населених пунктів лишилися без світла через негоду

В ніч з 12 на 13 лютого внаслідок складних погодних умов через спрацювання систем автоматичного захисту ЛЕП знеструмлено 64 населених пункти у 7 областях. Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

А саме: Львівська – 20, Чернівецька – 15, Тернопільська – 11, Дніпропетровська – 10, Донецька – 4,  Кіровоградська – 2 та Одеська – 2. До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго.

За інформацією Укравтодору проїзд по дорогах загального користування забезпечено, з метою забезпечення ефективної роботи дорожньої снігоприбиральної техніки залишається обмеженим рух великовагового та великогабаритного транспорту на окремих ділянках автодоріг Волинської та Івано-Франківської областей.

Для розчистки доріг від Служби автомобільних доріг залучено понад 1 тис. 690 осіб та 1 тис. 420 од. техніки.

Підрозділами ДСНС протягом доби вивільнено з снігових заметів 520 транспортних засобів (з початку негоди - понад 1 тис. 310 од.), у тому числі 26 карет швидкої медичної допомоги (з початку негоди - 49) та 16 автобусів (з початку негоди – 44) та надано допомогу 980 особам (з початку негоди - понад 2 тис. 220 особам). Прибрано 6 повалених дерев (з початку негоди – 20). Від ДСНС залучалось 1 тис. 25 чол. та 300 од. техніки.

На в'їздах до м. Києва продовжують функціонувати  8 пунктів обігріву ДСНС.

Для моніторингу обстановки погодних умов та надання допомоги, у Івано-Франківській та Закарпатській областях на перевалах від ДСНС залучено 18 чоловік та 6 одиниць техніки.

Координацію дій з ліквідації наслідків негоди здійснюють штаби облдержадміністрацій та Укравтодору.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ