Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині 31 жовтня – дедлайн подання документів на фінансування з обласного фонду

Як повідомила передає прес-служба ЛОДА, 31 жовтня спливає термін подання документів на фінансування з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища.
Фото ЛОДА

У межах засідання Ради регіонального розвитку області директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Руслан Гречаник доповів про поточний стан виконання природоохоронних заходів, які у 2019 році реалізуються в області за кошти обласного фонду охорони навколишнього природного середовища та державного бюджету,

Відтак, визначено ряд проблемних питань в окремих районах та наголошено на необхідності їх вирішення.

У межах заходу Руслан Гречаник також повідомив присутніх про планування природоохоронних заходів на 2020 рік.

Директор департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації наголосив на завершенні терміну подання документів до департаменту для фінансування з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища.

"31 жовня цього року спливає термін запитів на фінансування з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища. Ми закликаємо активно долучатися до цього процесу та скеровувати відповідні документи у департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА", - наголосив Руслан Гречаник.

Окрім того, він повідомив про основні вимоги до заходів, які пропонуються для фінансування з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища.

Серед них: співфінансування з місцевого бюджету не менше 20% від вартості заходу, залучення коштів з інших джерел, високий ступінь готовності заходу, для об’єктів будівництва - наявність проектно-кошторисної документації та висновку експертизи, позитивний висновок оцінки впливу на довкілля (ОВД) (для об’єктів, визначених Законом).

Нагадаємо, що стало відомо, на які потреби влада Львівської області виділила 168,6 млн гривень?

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ