Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині 9 громад отримають співфінансування на створення спортмайданчиків

На проведення робіт управління молоді та спорту Львівської ОВА надасть фінансову підтримку у межах Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини.

«На цей рік ми знову заклали фінансовий ресурс на створення майданчиків, адже це    необхідний мінімум для розвитку фізичної активності та спорту в громадах. Нехтувати ним – це нехтувати здоровим дозвіллям та розвитком дітей та молоді. Залежно від типу майданчика громади отримають дофінансування у розмірі 900 тисяч гривень або ж 1 мільйон 500 тисяч гривень на майданчик», – зазначає керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як. 

За його словами, мультифункціональні ігрові майданчики цьогоріч з’являться у Новороздільській, Городоцькій, Пустомитівській, Мостиській та Славській громаді. Майданчики такого плану будуть адаптовані для кількох ігрових видів спорту. Тут можна грати мініфутбол, баскетбол, волейбол, бадмінтон та теніс.   

Ігрові майданчики з синтетичним трав'яним покриттям з’являться у Великомостівській, Новояричівській, Ралівській та Красненській громаді. 

У межах Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини також буде профінансовано створення простору адаптивної рухової діяльності, фізичної та ментальної реабілітації для пацієнтів і відвідувачів Львівського обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих ім. Ю. Липи та заміну поліуретанового покриття у легкоатлетичному манежі Навчально-спортивної бази міністерства оборони.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ