Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині блокували незаконне ввезення ветеринарних препаратів

Фото: СБУ Львівської області
Фото: СБУ Львівської області
Фото: СБУ Львівської області
Фото: СБУ Львівської області
1/2
СБУ блокувала на Львівщині незаконне ввезення в Україну ветеринарних препаратів. Про це інформують у прес-центрі Управління Служби безпеки України у Львівській області.

Служба безпеки України блокувала масштабне ввезення в нашу країну ветеринарних засобів та препаратів через митний пост "Грушів" Галицької митниці.

Оперативники спецслужби встановили, що комерсант зі Львівщини намагався перемістити товар через державний кордон. Правоохоронці зупинили авто зловмисника під час руху "зеленим коридором". У ході огляду машини було вилучено понад 8 тисяч пігулок різних ветпрепаратів на загальну суму близько 350 тисяч гривень.

Продукція транспортувалась з приховуванням від митного контролю без відповідних дозвільних документів та без сплати передбачених чинним законодавством митних платежів і зборів. Згідно з попередніми даними тільки з початку року цей транспортний засіб вже шість разів в’їджав на територію України.

Наразі перевіряється можлива причетність до незаконної діяльності службовців митного поста "Грушів". Також вирішується питання щодо скерування матеріалів про ймовірні протиправні дії митників до територіального управління ДБР у Львові для внесення відомостей до ЄРДР.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, галицькі митники вилучили близько тисячі одиниць одягу та взуття.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ