Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині буде Всеукраїнський громадський бюджет

Сьогодні департамент економічної політики ЛОДА, Агенція регіонального розвитку Львівської області провели ознайомчу зустріч із представником Громадської організації «SocialBoost» Катериною Борисенко з питань підготовки онлайн-платформи для реалізації у Львівській області Всеукраїнського громадського бюджету в 2020 році. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

На сьогодні департаментом економічної політики спільно із Агенцією регіонального розвитку області розробляється положення про Всеукраїнський громадський бюджет. Після затвердження положення відбудеться навчання для заінтересованих сторін, а також розпочнеться подання проектів.

Довідково:

В рамках Державного фонду регіонального розвитку передбачена можливість для представників громадськості взяти участь у конкурсі «Всеукраїнський громадський бюджет».

Так, у 2020 році на Львівщині орієнтовно 3,6 млн грн від загальної суми ДФРР буде виділено на громадський бюджет. Відповідна можливість передбачена саме для представників громадськості.

З цією метою Львівською ОДА було підписано Меморандум про співробітництво з Громадською організацією «Форум розвитку громадянського суспільства» і Громадською організацією «SocialBoost».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ