Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Львівщині була загроза ракетного удару зі сторони Каспійського моря, - Козицький

Минулої доби на Львівщині лунало два сповіщення про повітряну тривогу через дії ворога. Про це повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

"Двічі сирени сповіщали про повітряну тривогу – о 20:23 15 липня та о 05:05 16 липня. В обидвох випадках була загроза повітряно-ракетного удару зі сторони Каспійського моря. Небезпека не справдилася. Як зазначив у вечірньому відеозверненні Президент України Володимир Зеленський, окупанти усвідомлюють, що ми поступово стаємо сильнішими, і мета їхнього терору – завдати максимальної шкоди українським містам, поки російські терористи ще здатні це робити. Не ігноруйте сигналів повітряної тривоги", - наголосив очільник області.

Він додав, що двома потягами зі зон активних бойових дій у Львів евакуювали ще 213 людей, а також чотирма потягами у Перемишль зі Львова вирушили 830 осіб. З України за добу виїхали понад 41 тисяча осіб. Повернулися в Україну 39 тисяч людей. 36 тисяч з них – українці.

"5 мільйонів 400 тисяч порцій гарячої їжі вдалося приготувати на Львівщині для вимушених переселенців з 24 лютого по 15 липня. На заклик Львівської ОВА відгукнулися близько 50 рестораторів, кухарів, місцевих виробників продуктів, торгових мереж та волонтери. Близько 90% цих страв вдалося приготувати завдяки фінансовій підтримці World Central Kitchen", - зазначив Максим Козицький.

Поліція області опрацювала 1483 звернення щодо підозрілих людей та об‘єктів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ