Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині чоловік під дією алкоголю простромив ножем односельчанина

55-річний мешканець Золочівського району, розпиваючи спиртні напої зі знайомим, завдав йому ножові удари у шию та живіт – від отриманих травм чоловік помер на місці події.

19 листопада до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що в будинку одного з сіл Золочівського району помер чоловік. За вказаною адресою негайно прибули слідчо-оперативна група та інші співробітники Золочівського районного відділу поліції. На місці події вони виявили тіло 38-річного місцевого мешканця зі слідами насильницької смерті.

Як встановила Поліція Львівщини, до вбивства чоловіка причетний 55-річний господар помешкання. Під час розпивання спиртних напоїв між чоловіками виник конфлікт, в ході якого зловмисник завдав гостю кілька ударів ножем в ділянку шиї та живота. Від отриманих травм він помер на місці події.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманому про підозру в скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ