Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині чути вибухи

Мер міста Львова Андрій Садовий підтвердив вибухи. Частина міста без електроенергії.
Фото з відкритих джерел

Як повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький, працює ППО.

"Ворог вразив об‘єкт критичної енергетичної інфраструктури на Львівщині. У Львові є проблеми з електропостачанням, перебої в роботі мобільних операторів. Залишайтеся в укриттях! Небезпека ще триває", - написав голова ОДА.

16:38  - Знову вибухи у Львові.

17:00 - Мобільні оператори обмежили роботу частини сервісів, щоб заощадити електроенергію для можливості здійснювати дзвінки, повідомив Андрій Садовий.

У Києві зафіксовано два влучання російських ракет. Ворожа зброя уразила житлові будинки. На місці вже працюють рятувальники та лікарі. Кілька ракет знищили сили ППО. Запроваджуються екстрені відключення світла, графіки не діють, — ДТЕК.

На Печерську, в одному з будинків, куди влучила ракета, рятувальники виявили тіло одного загиблого, - Кличко

У Житомирі та Харкові після прильотів у частині міста зникла електрика. 

Мер міста Харків підтверджує ураження об'єкта критичної інфраструктури. У Житомирі через ракетні удари по енергетичній інфраструктурі у місті немає світла, повідомив міський голова Сухомлин.

Попередньо у Рівному є влучання. Завдали удару по об’єкту критичної інфраструктури, деякі частини міста без електроенергії, повідомив міський голова Третяк. Також можливі перебої мобільного зв'язку.

У Хмельницькій громаді зафіксували два влучання, частина Хмельницького без електропостачання, повідомив керівник ОВА Гамалій.

На Івано-Франківщині вибухи. 

В області частково є вимкнення електроенергії.

У Чернівцях в деяких районах зникло світло. 

На Тернопільщині повторна робота ППО, повідомили в ОВА. Про можливі перебої з електроенергією повідомив міський голова Надал.

Новина доповнюється.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ