Начальниця управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталія Табака у коментарі Гал-інфо повідомила, що на Львівщині діє 27 фермерських господарств і усі вони відкриті для відвідувачів.
“Сьогодні у нас 27 фермерських господарств. Практично всі вони відкриті для туристів, проводять екскурсії, дегустації, мають якийсь момент долучення до процесу виготовлення продукту. Це важлива опція і для львів'ян, і для гостей регіону, які шукають нових вражень та можливостей”, - зазначила Наталія Табака.
Вона також додала, що на початку червня учасник агротуристичного кластера “ГорбоГори” відкрив ще одне господарство - “Липову долину”: “Це нова локація у Львівському районі. Фактично це місце, де варять сир з овечого молока, можна подивитися, як це відбувається і долучитися до процесу. Там також можна контактувати з маленькими овечками. Крім цього, у “Липовій долині” будуть проводити майстер-класи із сироваріння, валяння вовни, виготовлення свічок і гончарства”.