Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині для 70 дітей загиблих військовослужбовців організували Різдвяне свято

Сьогодні, 20 грудня, у Львові відбулося різдвяне свято для дітей загиблих військовослужбовців. На заході були 70 діток загиблих Захисників. Організували подію за підтримки Львівської ОВА, Дипломатичного клубу Львова, Тернопільської та Закарпатської областей.

Як повідомляють в ЛОДА, настоятель парафії Святої Софії у м. Львові отець Тарас Савчук провів молитву за усіх, хто зараз на передових позиціях та захищає Україну. Опісля до присутніх звернувся заступник начальника Львівської ОВА Іван Собко. 

«Я перш за все дякую кожному Захиснику за нашу країну, за можливість жити далі і боротися за світле майбутнє наших дітей. Сьогодні ми всі зобов’язані, насамперед підтримувати сім’ї тих, хто постраждав від війни. Це свято цьому приклад, це промінчик світла й добра. Кожен на своєму місці щодня має докладати зусиль, щоб сім’ї, та особливо діти, відчували всебічну підтримку», – наголосив Іван Собко.

На святі піснями вітав присутніх гостей український співак, заслужений артист України Ігор Богдан. Разом з ним діти наспівували найпопулярніші українські колядки. 

В межах урочистої програми Перший академічний український театр для дітей та юнацтва презентував виставу «Стежечка святого Миколая». Після цього дітям вручили солодкі подарунки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ