Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині для аграріїв оголошується додатковий прийом заявок на отримання фінансової підтримки

Йдеться про підтримку на зворотній основі у вигляді пільгових кредитів на реалізацію бізнес-планів із створення (придбання) об’єктів для зберігання, заморозки, переробки та передпродажної підготовки сільськогосподарської продукції.
Фото - ЛОДА

На цей напрям з обласного бюджету додатково скеровано 2 мільйони гривень, повідомляють в ЛОДА. 

Пільгові кредити надаються на конкурсній основі під 3% річних, терміном до 5 років у розмірі, визначеному бізнес-планом, але не більше 2000,0 тис. грн, з відтермінуванням погашення основної суми зобов’язання до 1 року (відтермінування сплати кредиту входить в загальний термін дії кредитної угоди).

Фінансова підтримка надається при умові, що внесок одержувача фінансової підтримки за рахунок власних коштів  (не кредитних) має становити не менше 20 % вартості товаро-матеріальних цінностей, послуг, які планується придбати за рахунок кредитних коштів.

Право на фінансову підтримку мають мікро, малі та середні суб’єкти підприємництва – юридичні особи або фізичні особи-підприємці, основною діяльністю яких є виробництво сільськогосподарської продукції.

Заявку необхідно подавати до Львівського обласного фонду індивідуального житлового будівництва на селі ЛОВА. Адреса: м. Львів, вул. Пекарська, 95; тел: 225-65-08, 225-65-07, 255-05-70.

Прийом заявок триватиме до 25 жовтня 2023 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ