Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині функціонує 92 прийомні сім'ї

Станом на 01.03.2019р. у Львівській області функціонує 92 прийомні сім'ї, в них - 149 дітей. Про це повідомили на апаратній нараді в Львівській обласній державній адміністрації.

Відтак, з метою якісного функціонування ПС та ДБСТ систематично проводиться обов'язкове підвищення кваліфікації прийомних батьків та батьків вихователів, в тому числі у формі "Літньої школи".

Також здійснюється контроль за умовами виховання, утримання і розвитку дітей, які влаштовані у ПС, ДБСТ та їх соціального супроводження ЦСССДМ області, шляхом систематичного відвідування та вивчення ситуацій за місцем проживання.

Зокрема, за період з 2006 до 2018 року проведено 56 навчальних курсів для кандидатів в прийомні батьки, батьки-вихователі, опікуни/піклувальники, у яких взяло участь 1424 кандидати. Навчання є інтерактивним, у формі тренінгових занять та триває 5 днів. У 2018 році проведено 4 навчання, в яких взяло участь 82 кандидати.

У 2019 заплановано проведення навчання для чотирьох груп. Так, станом на сьогодні, один з тренінгів уже відбувся і охопив 14 осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ