Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині говорили про соціальну відповідальність бізнесу.

На Львівщині триває V Міжнародна конференція «Соціальна відповідальність бізнесу». Про це сьогодні, 27 вересня, повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Цього року учасниками стали представники влади, бізнесу та  науковці. Усі вони об’єднали зусилля задля обговорення важливої теми – соціальної місії компаній.

Привітав присутніх перший заступник голови Львівської ОДА Василь Лозинський.

«Дякую усім партнерам та учасникам цього заходу, адже ваша робота – це не лише відповідальне ставлення до свого продукту чи послуги, споживачів, а це й активна соціальна позиція, діалог із суспільством, готовність до участі у вирішенні гострих проблем суспільства. Сьогодні ми хочемо, щоб соціальна відповідальність бізнесу впроваджувалась і в ОТГ. Між мешканцями, владою та бізнесом має бути постійний діалог і порозуміння», - зазначив Василь Лозинський.

Відтак, в межах заходу учасники вивчатимуть вже реалізовані проекти, обговорюватимуть нові напрямки, корпоративне волонтерство та співпрацю з клієнтами – актуальні та відкриті питання українського бізнесу. Своїм досвідом поділяться представники провідних українських компаній, серед яких: Watsons, Київстар, Кредобанк, Прикарпаттяобленерго, Юридична компанія «Матвіїв та партнери» та інші.  

Окрім обговорень та дискусій, під час заходу буде можливість ознайомитись із так званими wow-практиками від компаній, які уже успішно організовують проекти у цій сфері. 

Організатори V Міжнародної конференції «Соціальна відповідальність бізнесу»: Львівська торгово-промислова палата, Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності», Центр міжконфесійного та міжрелігійного діалогу «Лібертас», Жіноча Ділова Палата України.

За підтримки Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства молоді і спорту України, Львівської ОДА та Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ