Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині можуть створити філії "Будинку воїна"

2 листопада, під час засідання комісії з питань соціального захисту, прав дітей, людини та учасників бойових дій депутати заслухали річні звіти керівників комунальних закладів Львівської обласної ради, які надають соціальні послуги населенню.
фото - пресслужба ЛОР

Про це інформує пресслужба ЛОР.

Директор комунального закладу «Будинок воїна» Олег Височанський, який представляв свій звіт,  розповів про ініціативу створення ветеранських просторів у районах Львівщини. Майбутні філії Будинку воїна в громадах могли б згуртувати учасників АТО/ООС та сприяти впровадженню ефективних засобів реабілітації та соціальної адаптації ветеранів війни та членів їхніх родин.

"Треба завжди пам’ятати про заслуги наших воїнів,  які ризикуючи життям захищали країну. Їм належить забезпечити якісні освітні послуги, соціальну та професійну адаптацію, допомогти з пошуком роботи та гідної зарплати", - наголосив голова комісії з питань соціального захисту, прав дітей, людини та учасників бойових дій Микола Іщук.

Він наголосив, що для ефективного управління кожним з комунальних закладів необхідно обирати на керівні посади фахових менеджерів.

"Саме ефективний керівник соціального закладу забезпечить якісну комунікацію та зв’язок з певним професійним, громадським середовищем. Так ми зможемо не лише обговорювати, а й вірно розв’язувати важливі для людей питання", - пояснив Микола Іщук.

Депутати вирішили організувати та провести нараду з представниками громад, ветеранських організацій та працівників профільного департаменту Львівської обласної державної адміністрації, щоб обговорити механізми та можливості для подальшого створення філій «Будинку воїна» в області.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ