Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайники продовжують протидіяти поширенню коронавірусної інфекції на Львівщині

28 липня в м. Борислав особовим складом проведено санітарну обробку та дезінфекцію дезінфікуючим та стерилізуючим засобом прилеглої території та приміщення. Про це інформує прес-служба ГУ ДСНС у Львівській області.

Зокрема: Бориславської МР, вул. Шевченка, 42, території АТ «Ощадбанк», вул. Шевченка, 18, супермаркет «АТБ» та ринок «Хома», вул. Весняна, 5а, торговий комплекс «ТКС» та магазин «Рукавичка», вул. Коваліва, 121, «Приватбанк» та магазин «У Лева», вул. Шкільна, 1, Торгові кіоски, вул. В. Великого, б/н, супермаркет «Спар», вул. Шевченка, 47, супермаркет «Наш Край», вул. Дрогобицька, 7, магазин «Ковалик», вул. Петлюри, 52, АЗС «WOG», вул. Коваліва, 203, Будинок 171, вул. Коваліва, магазин «Армян», вул. Коваліва, 14 та шести аптек м. Борислава.

Цього ж дня в м. Трускавець особовим складом проведено санітарну обробку та дезінфекцію дезінфікуючим та стерилізуючим засобом» в двох під’їздах дев’ятиповерхового житлового будинку на вул. Івасюка, 19.

Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає громадян суворо дотримуватись карантинних та противірусних заходів!

Свідомо та відповідально дослухайтесь до застережень екстрених служб, дбайте про свою безпеку та безпеку оточуючих!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ