Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині нагородили поліцейських Юлію Гойду та Мар’яна Павлишака

1/2
Правоохоронців було відзначено за сумлінне виконання службових обов’язків, професіоналізм, ініціативу, наполегливість та вагомий внесок у справу боротьби зі злочинністю – оперативне розкриття злочину. Про це сьогодні, 2 жовтня, повідомили у прес-службі Національної поліції Львівщини.

Так, інспектор з моніторингу відеоконтенту управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування старший лейтенант поліції Юлія Гойда, здійснюючи нагляд камер систем відеоспостереження, виявила факт крадіжки особистих речей в центральній частині Львова у невідомих громадян, які спали на лавках. Орієнтування на злочинця було негайно передано нарядам патрульної поліції. Через 15 хвилин зловмисник був затриманий.

Оперуповноважений Бориславського відділення поліції старший лейтенант поліції Мар’ян Павлишак, перебуваючи у складі слідчо-оперативної групи, під час проведення невідкладних заходів після скоєння злочину встановив особу зловмисника, причетного до крадіжки з салону автомобіля.

Неповнолітнього доставили у відділок поліції та в присутності його законного представника вилучили викрадені речі, після чого повернули їх власнику.
Очільник поліції Львівщини подякував підлеглим за сумлінну роботу, проявлений професіоналізм та успішне виконання службових обов’язків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ