Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині обговорили проблеми організації охорони державного кордону

У Кінологічному навчальному центрі пройшов збір керівного складу органів охорони кордону і забезпечення, - інформують у прес-службі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

20 лютого до Кінологічного навчального центру прибули керівники органів охорони кордону і забезпечення, їх заступники та начальники відділів прикордонної служби Західного регіонального управління для участі у навчально-методичному зборі.

На чолі із першим заступником начальника регіонального управління полковником Русланом Краснопортко учасники збору розглянули питання щодо удосконалення системи управління органами охорони кордону та забезпечення регіонального управління. 

В ході заходу керівники органів охорони кордону та забезпечення обговорили основні проблемні питання щодо якісної організації охорони державного кордону та обмінялись досвідом із сучасних підходів до вдосконалення службової діяльності органів та підрозділів прикордонного відомства. 

Також до офіцерів було доведено вимоги Колегії Державної прикордонної служби України з організації оперативно-службової діяльності у 2019 році.

На завершення заходу було визначено основні завдання щодо удосконалення стану охорони державного кордону, оперативно-розшукової діяльності, роботи з персоналом, інженерно-технічного та тилового забезпечення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ