Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині обговорили питання безпеки дітей

Фото: поліція Львівської області
Фото: поліція Львівської області
Фото: поліція Львівської області
Фото: поліція Львівської області
1/2
Як повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області, безпека дітей – стратегічне питання розвитку безпеки громади Львівщини.

Співробітники сектору ювенальної превенції поліції Львівщини взяли участь у першому засіданні робочої групи з питань реформування сектору цивільної безпеки Львівської області, організованому Львівським регіональним представництвом Консультативної Місії Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки в Україні.

Загалом проект ʺПідтримка розробки концепту стратегії безпеки громади у Львівській областіʺ, запропонований фахівцями КМЄС, передбачає створення п’яти робочих груп, які працюватимуть у рамках Координаційної ради з безпеки у Львівській області, за такими напрямками: боротьба з корупцією, безпека дітей, боротьба з майновими злочинами, вирішення проблеми зловживання алкоголем та наркотичними речовинами та безпеки дорожнього руху.

Вчора, 6 лютого, відбулось перше засідання Робочої групи з безпеки дітей, організоване КМЄС, участь у якому взяли фахівці сектору ювенальної превенції поліції Львівщини, представники Львівського державного університету внутрішніх справ, патрульні поліцейські, співробітники інших правоохоронних органів Львівщини, представники місцевої влади та органів самоврядування.

Капітан поліції Мар’яна Петрів презентувала роботу сектору ювенальної превенції поліції Львівщини, навела порівняльну статистику злочинів, скоєних відносно дітей впродовж останніх десяти років та надала пропозиції щодо забезпечення ефективної роботи групи.

Також учасники засідання розробили комплекс практичних заходів для проведення ефективної роботи на місцях з метою покращення стану безпеки дітей на дорозі, в громадських місцях та в сім’ях.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, в ОТГ Львівщини працюватимуть поліцейські офіцери громад.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ