Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівські області очікується погіршення погодних умов

За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України на території області очікується зміна фази опадів та зниження температури, у зв’язку із проходженням атмосферних фронтів з заходу та надходженням холодного повітря, - інформує прес-служба ДСНС Львівської області.

30 листопада: дощ з переходом в мокрий сніг та сніг, подекуди налипання мокрого снігу, ожеледь. Вітер північно-західний 9 – 14 м/с, місцями пориви 15 – 20 м/с. Температура повітря впродовж доби від 2° морозу до 3° тепла.

01 грудня вночі невеликий сніг, вдень без істотних опадів. 02 грудня мокрий сніг та сніг, по півдню території значний, налипання мокрого снігу. Температура повiтря вночі 2 – 7° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Ускладнення погодних умов відповідає I рівню небезпечності (жовтий). Такі погодні умови можуть призвести до порушень роботи служб електропостачання, комунального господарства, будівельної галузі та до порушення руху автотранспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до громадян дотримуватися елементарних правил безпеки та бути обачними, особливо під час перебування на вулиці.
За умов поганих погодних умов, намагайтеся не ходити попід розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач.
Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя і життя своїх близьких, в разі виникнення небезпеки телефонувати до Служби порятунку “101”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ