Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині оголосили конкурс дитячої творчості "День зустрічі птахів - 2022"

Обласне комунальне спеціалізоване лісогосподарське підприємство ОКС ЛГП "Галсільліс" спільно з КЗ ЛОР "Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді" оголошують конкурс дитячої творчості "День зустрічі птахів - 2022".
фото - пресслужба ЛОР

Про це інформує пресслужба ЛОР.

"Конкурс проводиться з метою допомоги птахам - обладнання їх місць гніздування будиночками. Їх необхідно змайструвати для синиць, шпаків, горихвісток, мухоловок, сов, сичів, горобців та інших птахів, що дозволить збільшити чисельність птахів на Львівщини. 

Конкурс дитячої творчості відбудеться 21 березня цього року, а кращі роботи учнів будуть розміщені у парках Львова", - розповів в.о. керівника «Галсільліс» Іван Підгородецький.

Мета конкурсу - залучення учнівської молоді до природоохоронної та дослідно-експериментальної роботи в галузі лісового господарства, підвищення ефективності та якості роботи учнівських лісництв. В рамках конкурсу передбачено номінації "Шпаківні і дуплянки своїми руками" та "Найщедріша годівничка".

До конкурсу запрошуються учні шкільних лісництв усіх дочірних підприємств "Галсільліс". Участь може бути як індивідуальна, так і колективна.

Конкурс триватиме з 23 лютого до 21 березня 2022 року. 

Матеріали на конкурс від його учасників приймаються в ОКС ЛГП "Галсільліс" до 18 березня включно за адресою: м. Львів вул. Промислова 9б. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ