Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині оголосили конкурс підтримки вітчизняних видань

Департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА, відповідно до Положення про підтримку вітчизняного книговидання, оголосив конкурс на підтримку вітчизняного книговидання у Львівській області. Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Конкурс має на меті популяризацію та рекламну підтримку україномовної книжки, випущеної видавництвами та видавничими організаціями Львівщини.

Початком конкурсу вважається 25 січня 2018 року. Конкурс триває 60 календарних днів з моменту його оголошення. Прийом заявок на участь у конкурсі здійснюється протягом 30 календарних днів.

До участі в конкурсі приймають заявки на включення у програму книги, з часу видання яких минуло не більше 3 років.

У разі надходження заявки на включення до Програми багатотомного видання, передбачається закупівля не більше двох томів на рік.

Максимальна сума закупівлі на одне видання не може перевищувати 50% вартості пропонованого тиражу та 35 тисяч гривень.

Перелік переможців конкурсу – одержувачів фінансової підтримки оприлюднюється на офіційному веб-порталі обласної державної адміністрації та в друкованих засобах масової інформації області протягом 5 днів після прийняття рішення про визначення переможців.

Книжкова продукція, закуплена згідно з Програмою, розповсюджується серед закладів та установ сфери культури і науки, шляхом безоплатної передачі та відповідно до розподілу, затвердженого директором департаменту з урахуванням результатів попереднього вивчення потреби у такій продукції. Частина тиражів може передаватися культурно-просвітницьким товариствам, українським громадам за кордоном, громадським організаціям області та іншим установам для забезпечення читацьких потреб. Залежно від призначення частина тиражів може використовуватися для представницьких цілей Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ