Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині оновлюють Експортний каталог

Експортоорієнтовані підприємства області, які зацікавлені в промоції свого бізнесу, запрошують розміщувати інформацію про своє підприємство на сторінках каталогу.

Як повідомляють в ЛОДА, щоб це зробити, потрібно заповнити анкету-профіль компанії за посиланням до 31 серпня.

«Бізнес працює та укріплює економічний фронт України. Тому сьогодні для наших підприємців як ніколи важливо виходити на нові зовнішні ринки збуту, презентувати якість та доводити конкурентоздатність українських товарів за кордоном. У цьому їм допоможе якраз таки наш каталог, який ми розробили, як безкоштовну платформу для додаткової промоції бізнесу», - зазначив директор департаменту економічної політики Львівської ОВА Степан Куйбіда.

Каталог «Експортний потенціал Львівщини» - можливість промоції товарів чи послуг за кордоном, з метою пошуку нових партнерів та клієнтів, а також ще одна нагода заявити про діяльність підприємства.

Як каталог працює?

  • Його розповсюджують на різноманітних В2В зустрічах, міжнародних форумах, під час офіційних візитів за кордон, торговельних місій, виставкових заходах;
  • у відповідь на конкретний запит з боку іноземних компаній та представництв; поширюють під час зустрічей з офіційними іноземними делегаціями; розміщують на офіційних веб-ресурсах обласної військової адміністрації та інших держаних установ;
  • Поширюють через українські дипломатичні установи за кордоном;
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ