Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині організовують нову дискусійну платформу

“Демократичний тиждень Карпатського моря” - нова всеукраїнська дискусійна платформа, яку організовують у квітні 2024 року.

“Демократичний тиждень Карпатського моря” відбудеться 21-26 квітня у Львівській області. Про це повідомляє Leopolis.news. 

За словами організаторів, метою цього форуму є поглиблення співпраці між Україною, країнами Північної Європи, Балтії та інших країн-партнерів.  

“Ми очікуємо, що він стане унікальною платформою, зокрема, для співпраці національних, регіональних, місцевих інституцій, неурядових організацій, університетів, науково-дослідних інститутів, приватних компаній, політичних, освітніх та наукових установ, для обговорення питань безпеки, євроінтеграційні, енергетичні, політичні, оборонно-економічні, соціальні, гуманітарні, культурні, освітні питання тощо”, - зазначають організатори на офіційній сторінці форуму.

Форум буде відкритим та передбачатиме можливість будь-якої організації долучитись до нього у зручний час та спосіб. Тобто установи та інституції можуть незалежно організовувати подію на власну тему та самостійно запрошувати спікерів. 

Організація цієї платформи стане спробою створити в Україні відповідник норвезького політичного форуму Arendalsuka, який щорічно проводять з 2012 року. Це зібрання у Норвегії передбачає відкриті дебати та обговорення, метою яких є “зміцнити віру в розширення політичних можливостей і демократію через відкриті дебати та залучення”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ