Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині освятили три стели, присвячені захисникам України

В селі Оброшине освятили пам’ятні стели трьом захисникам громади, які віддали свої життя за свободу і незалежність України. Про це повідомляє Львівська районна державна адміністрація.
Фото: Львівська РДА

Стели присвячені:

Мар’яну Глуховському

Воїн був гранатометником 2 десантного штурмового відділення 2 штурмового взводу 6 штурмової роти Десантно-штурмового батальйону військової частини А0284. Загинув при виконанні бойових задач 11 листопада 2023 року біля села Кліщіївка Донецької області (Бахмутський напрямок).

Сергію Ярішу

Воїн був мобілізований з перших днів повномасштабної війни. Проходив службу у 118 окремій бригаді територіальної оборони. Був сапером. Брав участь в бойових діях на Запорізькому напрямку.

Владиславу Цимбалу

Воїн служив у ЗСУ з 1996 року, був чинним військовим зі званням майор. В останні роки проходив службу у військовій частині Управління військових сполучень Львівської залізниці. Нагороджений численними нагородами, зокрема, за безперервну службу від Головнокомандувача ЗСУ. Загинув 10 листопада 2023 року. У Владислава залишились батьки, дружина, син та брат.

Пам'ятаємо подвиг кожного! Вічна пам'ять Героям!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ