Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині перебуває делегація промисловців з Австрії

В п’ятницю, 17 вересня у Львівська обласна державна адміністрація відбулася зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Австрія в Україні Гернотом Пфандлером та делегацією представників австрійських промислових компаній.
фото - пресслужба ЛОР
фото - пресслужба ЛОР
фото - пресслужба ЛОР

Про це Гал-інфо повідомили у пресслужбі ЛОР.

Львівську обласну раду на зустрічі представляла голова комісії з питань міжнародного співробітництва Львівської обласної ради Наталія Галецька

«Прем'єр міністр Австрії виступив з ініціативою відновлювати промисловість після кризи спричиненої пандемією, - розповів Гернот Пфандлер.  – Робота наших дипломатів та підприємців у Львові спрямована саме на  підтримку та розвиток економічної співпраці. Ми  представляємо на Львівщині багато австрійських підприємств. Декотрі з них уже працюють в Україні, а є й такі, які шукають партнерів».

Члени іноземної делегації презентували рішення для бізнесу у сферах енергозбереження, переробки відходів, сортування сміття та виробництва і встановлення сучасного оснащення для підприємств.

«Партнерство із Західною Україною з економічної точки зору важливе для Австрії. Ми стараємося, щоб в цей регіон заходили наші  нові підприємства і надаємо повний перелік фірм зацікавлених у співпраці, щоб влада та бізнес  Львівщини ознайомилися з нашими пропозиціями», - зазначила  торговий радник при Посольстві Республіки Австрія в Україні  Габріелє Газельсбергер.

Наталія Галецька запевнила гостей у підтримці Львівською обласною усіх інвестиційних проєктів та розповіла про перспективи розвитку та можливості співпраці, зокрема у дев’яти зареєстрованих індустріальних парках Львівщини.

«Кожна громада Львівщини зацікавлена у нарощенні інвестицій, а обласна влада робитиме все необхідне для того, щоб максимально спростити та полегшити процес заходу інвесторів у наш регіон. Запрошую інвестувати у Львівщину», - наголосила Наталія Галецька.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ