Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині перевіряють дев’ять повідомлень про порушення виборчого законодавства

За період передвиборчої парламентської кампанії станом на 20 червня до поліції Львівщини надійшло дев’ять повідомлень про можливі порушення Закону України ʺПро вибори народних депутатів Україниʺ. Про це повідомляють у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Відповідні заяви від громадян та представників ʺГромадянської мережі ОПОРАʺ були зареєстровані у Пустомитівському, Жидачівському, Стрийському, Сколівському, Городоцькому та Яворівському районах.

Звернення стосувалися агітаційних плакатів, бігбордів, сітілайтів, на яких не було зазначено реквізитів установи, що здійснила їх друк та тираж, інформації про осіб, відповідальних за їх випуск та замовника відповідних матеріалів, а також щодо виявлення у мережі Інтернет інформації про можливий підкуп виборців.

Відомості про усі повідомлення внесені до Журналу єдиного обліку, зараз тривають перевірки.

Нагадуємо, за порушення виборчого законодавства передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність. Повідомити про виявлені факти можна за телефоном оперативної лінії 102, або звернутись із заявою у територіальній підрозділ поліції. Особи, винні у скоєнні правопорушення, будуть притягнуті до відповідальності.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ