Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині перевіряють транспортні засоби, які обслуговують автобусні маршрути

У межах акції «Автобус - 2024» до 30 серпня в області працюють спільні мобільної групи у складі працівників Укртрансбезпеки, Патрульної поліції та Львівської обласної військової адміністрації.

За перший тиждень комплексу профілактичних заходів перевірили приблизно 50 автобусів. Серед найчастіших порушень — неналежний технічний стан автобусів та відсутність у водіїв дозвільних документів для здійснення перевезення пасажирів.

«Перш за все, спільні мобільної групи проводять перевірки у тих місцях, де були скоєні дорожньо-транспортні пригоди та зафіксована найбільша кількість порушень вимог законодавства про автомобільний транспорт», – повідомляє заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

«Такі рейдової перевірки в області проводитимуть систематично. Департамент дорожнього господарства закликає жителів області, у разі виявлення фактів порушення перевізниками розкладу чи схеми руху звернутися до департаменту для прийняття управлінських рішень та унеможливлення надалі таких порушень», – зазначає директор департаменту дорожнього господарства Львівської ОВА Орест Шуліковський.

Зареєструвати звернення можна за коротким номером «Гарячої лінії області» – 112, або номером «Урядової гарячої лінії» – 1545.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ