Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині перевірили роботу перевізників: виявили трьох порушників

Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
1/2
В межах комплексу профілактичних заходів на пасажирському автомобільному транспорті під назвою «Автобус - 2023», перевірили роботу перевізників, які обслуговують автобусні маршрути. Про це повідомили 6 вересня у пресслужбі Львівської ОВА.

В межах комплексу профілактичних заходів на пасажирському автомобільному транспорті під назвою «Автобус - 2023», перевірили роботу перевізників, які обслуговують автобусні маршрути.

Під час огляду транспортних засобів складено 3 акти щодо порушення вимог транспортного законодавства.

Працівники управління транспорту та зв’язку Львівської ОВА спільно з інспекторами відділу державного нагляду (контролю) у Львівській області Державної служби України з безпеки на транспорті провели перевірку вимог транспортного законодавства. 

«В межах спільного рейдового огляду виявлено 3 факти недотримання затвердженої схеми та розкладу руху, відтак складено 3 акти щодо порушення вимог транспортного законодавства суб’єктами господарювання, які надають послуги з перевезення пасажирів», – зазначив начальник управління транспорту та звʼязку Львівської ОВА Степан Рудницький.

Зазначимо, що такі рейдової перевірки в області проводитимуть систематично.

Якщо ви виявили факт неналежного надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, зареєструйте своє звернення за номером «Гарячої лінії області» – 112.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ