Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині під колесами автівок загинули двоє пішохідів

Дорожньо-транспортні пригоди трапилися учора, 13 грудня, на дорогах Львівщини. Про це йдеться у повіомленні Депаратменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Дорожньо-транспортна пригода. 13 грудня, близько 07:38 год., на автодорозі сполученням «Львів-Луцьк». Водій автомобіля «Форд Мондео», мешканець смт. Добротвір 1990 року народження, рухаючись в сторону м. Львова, поблизу с. Дернів Камянка-Бузького району, здійснив наїзд на мешканця с. Жовтанці Камянка-Бузького району 1979 року народження, який рухався по правій смузі автодороги. Внаслідок ДТП пішохід загинув на місці події.

Обставини події встановлюються.

Дорожньо-транспортна пригода. 13 грудня, близько 20:50 год., на 25 км автодороги "Львів-Рава-Руська", в межах с. Сопошин Жовківського району, водій автомобіля "Део Ланос", мешканець с. Нова Скварява 1992 року народження, скоїв наїзд на пішохода - особу чоловічої статі, який раптово вийшов на неосвітлену проїжджу частину дороги поза межами пішохідного переходу. Внаслідок ДТП пішохід від отриманих травм помер на місці події.

Обставини події та особа загиблого встановлюється.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ