Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Волинь

На Львівщині піротехніки знешкодили два вибухонебезпечних предмети

Як повідомили у прес-службі ДСНС Львівщини, піротехніки ДСНС знешкодили два вибухонебезпечних предмети
На Львівщині піротехніки знешкодили два вибухонебезпечних предмети

20 березня о 12:00 піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучено та знищено встановленим порядком 152 мм артилерійський снаряд часів II Світової війни. Цей боєприпаси був виявлений 18 березня в с. Підбірці Пустомитівського району в полі біля лісу.

Цього ж дня о 17:40 піротехніки ДСНС вилучили та знищили встановленим порядком 122 мм артилерійський снаряд часів II Світової війни. Боєприпас був виявлений в с. Куровичі Золочівського району під час проведення земляних робіт

Окрім цього 20 березня на території області ще виявлено вибухонебезпечні предмети у трьох місцях, а саме:

 О 09:18 надійшло повідомлення про те, що в с. Грушів Яворівського району під час пошуку металобрухту виявлено предмет ззовні схожий на артилерійський снаряд часів II Світової війни.

О  17:08 надійшло повідомлення про те, що в с. Гута Сокальського району під час проведення земляних робіт на присадибній ділянці виявлено предмет ззовні схожий на авіаційну бомбу часів II Світової війни.

Та о 18:40 надійшло повідомлення про те, що в с. Страшевичі Старосамбірського району під час прибирання території в приватному господарстві (100 м від житлових будинків) виявлено предмет ззовні схожий на мінометну міну часів II Світової війни.

По факту виявлення боєприпасів повідомлено правоохоронні органи та подано заявки начальнику 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення боєприпасів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ