Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині після весілля 14 людей потрапило до лікарні

Після відвідин ресторану в Новояворівську 14 людей потрапили до лікарні. Повідомили в департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

За інформацією Львівського обласного центру екстреної медицини та медицини катастроф, 17 квітня об 11:20 зафіксовано групове захворювання, що проявляється симптомами гострої кишкової інфекції. Виникло внаслідок вживання їжі під час весілля, що відбувалось в ресторані  м. Новояворівськ Яворівського району 14 травня 2016 року.

Перші пацієнти почали звертатись у Новояворівську районну лікарню №1 у другій половині дня 16 травня. На 11:20 17 травня у інфекційне відділення лікарні в стані середньої важкості госпіталізовано 5 осіб, з них 2 дитини, з діагнозом – гострий гастроентерит.

Станом на 06:00 18 травня у інфекційне відділення лікарні в стані середньої важкості госпіталізовано 14 осіб, з них 6 дітей.

Постраждалим пацієнтам в стаціонарних умовах надають повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, а також - необхідний обсяг медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів.

Причина можливого отруєння з'ясовується.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ