Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині планують збудувати завод мінеральних вод

Компанія «Карпатські мінеральні води» планує запустити роботу заводу на Львівщині у травні 2024 року.

Фото: Depositphotos

Завод складатиметься з чотирьох пускових комплексів, очікувана потужність першого комплексу сягатиме 230 млн пляшок у рік, повідомляє Департамент економічної політики ЛОВА. 

Як розповіли представники компанії, будівельні роботи мають розпочати попередньо наприкінці весни, здати перший комплекс – у травні наступного року. 

«На першому пусковому працюватиме 80 людей. А всього на виробництві буде залучено до 300 працівників. Ми підрахували, що вийдемо на цифру близько 110 млн грн на рік податків в межах нового проєкту. І це тільки по першій черзі з чотирьох», – зазначив засновник групи компаній «Карпатські мінеральні води» Сергій Устенко.

Реалізацію проєкту супроводжує відділ залучення інвестицій департаменту економічної політики Львівської ОВА.

«Ми завжди готові сприяти залученню інвестицій в область, будівництву нових підприємств, які створюватимуть робочі місця. Зараз це по-особливому важливо для економіки області та держави загалом», – наголосив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Довідково

Компанія «Карпатські мінеральні води» розпочала свою діяльність на ринку мінеральних вод у 1996 році з першим розливом мінеральної природної столової води ТМ «Карпатська Джерельна», і в червні 2002 року була реорганізована в завод з виробництва мінеральної води і безалкогольних напоїв «Карпатські мінеральні води». У 2002 році компанія розпочала виробництво солодких газованих напої в ТМ «Фруктова Джерельна» і ТМ «Соковинка», а в 2016 – енергетичного напою ТМ «Dragon».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ