Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині побувала делегація альянсу лібералів та демократів за Європу

Учора, 19 липня, делегація політичної групи "Альянс лібералів та демократів за Європу" Європейського Парламенту на чолі з Гансом Ван Бааленом та Пєтрасом Ауштрявічусом відвідала Львівщину. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Парламентарі зустрілися з керівництвом Львівської облдержадміністрації, Львівську обласну раду представляв голова депутатської комісії з питань євроінтеграції, дерегуляції, зовнішньоекономічної діяльності, транскордонного співробітництва, агропромислового комплексу та зв'язків з українцями за кордоном Тарас Вервега.

Сторони обговорили політичну ситуацію в Україні, проведення реформ, боротьбу з корупцією, отримання безвізового режиму, а також продовження санкцій Європейського Союзу щодо Росії у зв’язку з її агресією на Сході України.

За словами керманича області, Україна сьогодні захищає не тільки свою територіальну цілісність, а й усю Європу від агресора. Олег Синютка наголосив, що лише завдяки об’єднанню зусиль усього світу, українським Героям та швидким реформам Україна подолає ворога і стане успішною.

Окрім того, під час зустрічі йшлося про залучення інвестицій у Львівську область, привабливість та переваги регіону для іноземних бізнесменів, а також налагодження співпраці між українськими та європейськими парламентарями.

Європейські парламентарі зі свого боку запевнили у повній підтримці українського народу у боротьбі з російським агресором та підкреслили, що активно допомагатимуть Україні у зближенні з Європейським Союзом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ