Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

На Львівщині податкова чинила тиск на швейцарське підприємство, - Шемчук

Посол Швейцарії звернувся до голови Львівської ОДА з проханням про нагальну зустріч через тиск на швейцарське підприємство ТОВ «Галфрост», яке працює у Жовківському районі на Львівщині. Про це сьогодні, 19 квітня, в коментарі Гал-інфо розповів голова Львівської ОДА Віктор Шемчук.

Як зазначив Віктор Шемчук, підприємство зіштовхнулося із фактом тиску податківців та податкової міліції та з погрозами на адресу людей, які безпосередньо причетні до діяльності цього підприємства.

Він також наголосив, що є відповідна заява до правоохоронних органів від керівника підприємства.

«Ми провели значну роботу, щоб зняти цю проблему. Звичайно, що посол Швейцарії все ж приїде,  ми зустрінемось із ним, а інвестиції, які будуть вкладені у бізнес «Галфростом», захищені, і ці ганебні процеси не будуть мати продовження», - сказав Шемчук.

Голова Львівської ОДА наголосив, що підприємство діє в межах українського законодавства і не порушує його.

«Якщо вони працюють та сплачують податки, створили понад 600 робочих місць із середньою зарплатою, яка перевищує 3 тис. грн., а це для Жовківського району хороший показник, то ми нікому не дозволимо втручатися у діяльність цього підприємства чи тиснути на нього», - заявив Віктор Шемчук

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ