Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині поліцейські провели з дітьми ранкову зарядку

2 серпня у дитячому таборі, який діє у місті Радехів, інспектор ювенальної превенції Радехівського відділення поліції капітан поліції Оксана Христюк провела для дітей ранкову зарядку. Під час акції «Зарядка з поліцейським» правоохоронці власним прикладом заохочують дітей до занять спортом та здорового способу життя.

Користуючись нагодою, Оксана Христюк та старший спеціаліст служби у справах дітей Радехівської РДА Віра Янсевич провели для дітей профілактичні заняття, присвячені безпеці, захисту їх прав і законних інтересів та запобіганню вчиненню правопорушень, а також правилам безпечної поведінки під час літніх канікул.

Юним слухачам нагадали, що гуляти потрібно в спеціально відведених місцях, не вживати незнайомі ягоди та гриби, дотримуватися Правил дорожнього руху та правил пожежної безпеки, а також більш детально роз’яснили правила поведінки на воді. Також дітей застерегли від спілкування з незнайомцями на вулиці та в соціальних мережах та розповіли про порядок дій при виявленні підозрілих предметів.

Діти активно спілкувалися з гостями, розповідали історії, які з ними траплялися, аналізували їх та робили висновки. Учасники табору подякували за цікаву бесіду та пообіцяли, що будуть дотримуватися правил безпечної поведінки під час канікул.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ