Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині поліцейські вилучили шість гладкоствольних мисливських рушниць

фото Поліція Львівщини
фото Поліція Львівщини
фото Поліція Львівщини
фото Поліція Львівщини
1/2
На Старосамбірщині правоохоронці вилучили рушниці у мисливців. Про це 1 травня повідомили Гал-інфо у Поліції Львівської області.

За порушення правил поводження з вогнепальною мисливською зброєю поліцейські склали на чоловіків адміністративні протоколи.

Сьогодні, 23 травня, у Старосамбірське відділення поліції надійшло повідомлення від прикордонників про те, що неподалік села Мігово, у лісосмузі, вони виявили невідомих осіб, які мають при собі предмети, схожі на гладкоствольну мисливську зброю, що є порушенням прикордонного режиму.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, інспектори групи реагування патрульної поліції та інші співробітники територіального відділення поліції.

Правоохоронці встановили особи правопорушників – ними виявились шестеро місцевих мешканців віком від 36 до 53 років.

Поліцейські вилучили у них шість гладкоствольних мисливських рушниць та склали протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 190 КУпАП (Придбання, зберігання, передача іншим особам або продаж громадянами вогнепальної мисливської чи холодної зброї), та п’ять адмінпротоколів за ст. 191 КУпАП (Порушення правил зберігання, носіння або перевезення нагородної, вогнепальної мисливської чи холодної зброї.

Мешканцям Старосамбірщини загрожує покарання у вигляді штрафу від семи до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією зброї або без такої.

Нагадаємо, що на Львівщині 30 людей перебувають на лікуванні у відділенні реанімації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ