Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині порушили ще дві кримінальні справи за підроблення COVID-серифікатів

Поліцейські Львівщини відкрили кримінальні провадження за використання підроблених свідоцтв про вакцинацію від COVID-19 на пунктах перетину державного кордону України та Республіки Польща.
фото ілюстративне, РБК-Україна

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

В обох випадках громадяни – 31-річний мешканець Тернопільської області та жителька Вінниці віком 37 років, пред’явили міжнародні сертифікати з ознаками підробки співробітникам Державної прикордонної служби України на пунктах перетину державного кордону України та Республіки Польща.

Так, 30 жовтня слідчі відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №1 відкрили за фактом кримінальне провадження за ч. 3 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі терміном до п'яти років або позбавленням волі на той самий термін.

1 листопада співробітники сектору дізнання Яворівського районного відділу поліції відкрили за фактом кримінальне провадження за ч. 4 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт терміном до шести місяців, або обмеження волі терміном до двох років.

Проводяться досудові розслідування.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ