Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

На Львівщині правоохоронці вилучили з незаконного продажу понад 600 ялинок

Львівська міліція вилучила з продажу понад 600 ялинок на загальну суму майже 76 тисяч гривень, до відповідальності притягнули 53 особи, повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Починаючи від 24 грудня 2013 року у Львові та області щоденно проводяться заходи щодо недопущення незаконного вирубування та продажу хвойних дерев. Працівники міліції спільно зі співробітниками лісового господарства виявляють осіб, котрі нелегально реалізовують хвойні дерева.

За час проведення рейдів на Львівщині правоохоронці перевірили 89 ринків та оглянули понад 500 транспортних засобів. У результаті вилучено 639 ялинок, складено 53 протоколи про адміністративне правопорушення відповідно до статей 159 та 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення. За результатами перевірок співробітники лісового господарства склали акти про вилучення.

Довідка.

Стаття 159 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення правил торгівлі на ринках). Тягне за собою попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Стаття 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Торгівля з рук у невстановлених місцях). Тягне за собою накладення штрафу від одного до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ