Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині презентували обласний конкурс проектів місцевого розвитку

Представники Івано-Франківської та Закарпатської областей ознайомлюються із досвідом Львівщини у сфері енергозбереження. Про це 27 лютого повідомили Гал-інфо у прес-службі Львівської ОДА.
Фото ЛОДА

Сьогодні, 27 лютого, відбувся ознайомчий візит представників ІГ/ОСББ та контактних осіб від органів місцевого самоврядування Івано-Франківської, Закарпатської та Львівської областей до Львова. Учасники заходу знайомились із кращими практиками у сфері енергозбереження для населення.

Привітав учасників перший заступник голови Львівської ОДА Василь Лозинський.

«Ми маємо бути відповідальними за споживання, правильно рухатись і ефективно використовувати свої кошти. І я радий, що тут сьогодні є люди, які це розуміють. Наша мета - поділитись досвідом, розглянути проблематику, щоб правильно рухатись у напрямку енергонезалежності. Дякую співорганізаторам та партнерам заходу. Приємно, що саме наша програма відшкодування відсотків за кредитами для населення лягла в загальнодержавну. Також в нас, що дуже важливо, діє програма енергозбереження для бюджетної сфери»,-  зазначив він.

Про підтримку ОСББ в межах «Програми енергозбереження для населення Львівщини» як ефективний інструмент активізації до участі в державних програмах розповів начальник управління енергозбереження департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської ОДА Андрій Якубовський, а начальник відділу супроводу ОСББ ресурсного центру для розвитку ОСББ, м. Львів, Сергій Солтис ознайомив із програмами підтримки розвитку ОСББ у Львові.

Також учасникам презентували обласний конкурс проектів місцевого розвитку та поспілкувались про те, чому вигідно проводити комплексну термомодернізацію багатоквартирного будинку, як ОСББ отримати грант від Фонду енергоефективності. Окрім цього, розглянули практичні аспекти комплексної термомодернізації будинків ОСББ та досвід впровадження проектів з енергозбереження у ОСББ.

Опісля представники Івано-Франківської, Закарпатської та Львівської областей ознайомились з кращими практиками діяльності ОСББ у м. Львів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ