Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура  |  Волинь

На Львівщині презентують фотопроект "Самбір. Історія одного злочину"

Проект покликаний привідкрити маловідомі, або й зовсім незнані сторінки жахливих наслідків терору нацистського та більшовицького режимів в період Другої світової війни та після неї на території м. Самбір, - інформує прес-служба ЛОДА.
На Львівщині презентують фотопроект "Самбір. Історія одного злочину"

Пропонований фотоматеріал - давні та сучасні світлини; фотокопії свідчень, карт, схем; ілюстрації археологічних досліджень – є неспростовним доказом злочинів російського більшовизму та німецького нацизму на теренах Західної України.

Проект стартує у м.Самборі 26 червня 2019 року о 16.00 год. на території колишнього єврейського кладовища – місці масових розстрілів євреїв, українців, поляків, ромів.

Мешканців та гостей м. Львова запрошують на відкриття проекту у Львівському музеї історії релігії 29 червня 2019 року  о 16.00 год. 

Організатор проекту - ГО ʺЦентр сприяння і розвитку програм та проектів ЮНЕСКО у Львівській областіʺ.

Запрошуємо до участі в цих заходах. Сподіваємося, вони стануть корисними в питанні увічнення пам’яті про загиблих наших краян – невинно замучених, а також тих, хто зі зброєю в руках протистояв коричневій та червоній чумі у складний період нашої історії.

Захід реалізовано за сприяння департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної державної адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ