Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині продовжили термін подання заявок на конкурс ДФРР до 24 квітня

Продовжено термін подання заявок на конкурс ДФРР до 24 квітня. Про це сьогодні, 17 березня, повідомили Гал-інфо у прес-службі Львівської ОДА.
Ілюстрація ЛОДА

З метою забезпечення ефективної та якісної підготовки інвестиційних програм та проєктів ДФРР у 2021 році, та у зв’язку з внесенням змін до Плану заходів з реалізації у 2021-2023 роках Стратегії розвитку Львівської області на період 2021-2027 років, технічними труднощами в реєстрації проєктів заявниками на оновленій платформі та карантинними заходами регіональна комісія з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору проєктів ДФРР прийняла рішення продовжити термін подання заявок для участі в конкурсі до 24 квітня.

Нагадуємо, для участі в конкурсі необхідно:

Проєкти, що подають на конкурс, повинні відповідати завданням, визначеним Державною стратегією регіонального розвитку на період до 2027 року та технічним завданням на інвестиційні програми і проєкти, що включені до Плану заходів з реалізації у 2021 – 2023 роках Стратегії розвитку Львівської області на період до 2027 року.

Контактні особи з питання підготовки та подання проєктів ДФРР:

  • Широчук Галина Миколаївна – начальник відділу економічного розвитку департаменту економічної політики облдержадміністрації
  • Товарницький Володимир Володимирович – головний спеціаліст відділу економічного розвитку департаменту економічної політики облдержадміністрації, регіональний адміністратор платформи ДФРР.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ